GALERIE na skróty- Obrazy | Rzeźby | Ceramika | Tkaniny
Promocja Błonia w galerii sztuki Dziupla

DZIUPLA galeria sztuki

obrazy akrylowe

Zapraszamy po artystyczne prezenty

obrazy akrylowe


Malarstwo - obrazy akrylowe w galerii sztuki Çfarë të dhënash që ne mbledhim për ju? Të dhënat e mbledhura gjatë transaksionit. Para se ne mund të bëjë blerjen e mallrave në dyqan tonë, ne do të ju pyes për emrin tuaj, adresën, numrin e telefonit, dhe të dhënat në formë të pagesës, për shembull. Llojin e kartës së kreditit, numrin e kartës së kreditit, data e skadimit, numri CVV. Të dhënat e mbledhura automatikisht. Gjatë vizitës suaj në faqen tonë të internetit. Automatikisht mbledh të dhëna në lidhje me vizitën tuaj, për shembull. IP adresa juaj, emri i domain, lloji shfletuesi, sistemi operativ lloji, etj .. Të dhënat e mbledhura kur ju të na kontaktoni. Kur ju të na kontaktoni përmes faqes së internetit, telefon, email, etj .. Na japin me të dhënat tuaja personale, për shembull. Emri, mbiemër, adresë e-mail, etj .. 2. Si ne përdorim të dhënat tuaja? Në çdo rast, ne nuk do të shesë të dhënat e mbledhura për ju për të palëve të treta. Të dhënat e mbledhura gjatë transaksionit do të përdoret për qëllimin e transaksionit, duke përfshirë edhe marrjen e parave tuaja dhe të ju dërgojnë mallrat urdhëruar. Të dhënat tuaja mund të përcillet në kompaninë mbështet transaksionet e pagesave në mënyrë për të ngarkuar kartën tuaj të kreditit.Kompania nuk do të përdorë këtë informacion për ndonjë qëllim tjetër. Sigurimi i këtij informacioni është e detyrueshme në qoftë se ju doni të bëni një blerje. Të dhënat e mbledhura automatikisht mund të përdoret për të analizuar sjelljen e përdoruesit në faqen tonë të internetit, mbledhin informata demografike për përdoruesit tanë, ose të personalizosh të përmbajtjes së web faqet tona. Këto të dhëna janë mbledhur automatikisht për çdo përdorues. Të dhënat e mbledhura në rrjedhën e korrespondencës mes jush dhe të shërbimit tonë do të përdoret vetëm për t'iu përgjigjur kërkesës tuaj. Në rastin e kontrollit të Inspektoratit të Përgjithshëm të Mbrojtjes së të Dhënave Personale, të dhënat tuaja mund të jenë në dispozicion të punonjësve të Inspektoratit në përputhje me Aktin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale. Në rast të shkeljes së Rregullores së shërbimit tonë, për shkelje të ligjit, ose kur ata janë të kërkuara nga ligji, ne mund të zbulojë informacionin tuaj për autoritetet gjyqësore. 3. Si mund të lidhen me ju? Nëse ju keni bërë një transaksion blerjen e mallrave, ju mund të merrni email nga ne në lidhje me transaksionin tuaj. Ne gjithashtu mund të lidhen me ju me telefon në qoftë se ne kemi informacion të rëndësishëm në lidhje me transaksionin tuaj. 4 Përdorimi i cookies ("biskota") Faqja jonë e internetit mund të përdorin cookies për të identifikuar shfletuesin tuaj duke përdorur faqen tonë të internetit, kështu që ne e dimë cila faqe për të shfaqur. Cookies nuk përmbajnë asnjë të dhënat personale. 5. Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja personale? Bazat e të dhënave tona janë të mbrojtur kundër qasjes nga ana e palëve të treta. 6.Zmiany privacy policy tonë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këtë privacy policy nga postimi një politikë të re të privatësisë në këtë website. Kompanisë 7.Kontakt dhënat mbledhjen: Art Gallery Dziupla Rruga. Gjon Pali II 1B, 05-870 Blonie, Polonia. tel.509417833 Nëse keni pyetje të mëtejshme në lidhje privatësisë ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit në faqen e kontaktit.
Dzień Babci i Dziadka

Galeria Sztuki DZIUPLA Błonie ul.Jana Pawła II 1B budynek Centrum Kultury tel. 509417833 dojazd>>


Zakupy przyjemnością
Свежая информация cumpara vin md здесь.