GALERIE na skróty- Obrazy | Rzeźby | Ceramika | Tkaniny
Promocja Błonia w galerii sztuki Dziupla

DZIUPLA galeria sztuki

biżuteria wełniana

Zapraszamy po artystyczne prezenty

biŻuteria weŁniana


Biżuteria wełniana Кои податоци ги собираме за вас? Податоците собрани за време на трансакцијата. Пред да можеме да се направи купување на стока во нашата продавница, ние ќе ве праша за вашето име, адреса, телефонски број, и податоци за форма на исплата, на пример. Кредитна картичка тип, број на кредитна картичка, рок, CVV број. Податоци кои се собираат автоматски. Време на вашата посета на нашиот сајт. Автоматски собира податоци за вашата посета, на пример. Вашата IP адреса, име на домен, тип на пребарувач, оперативен систем тип, итн .. Собраните податоци кога ќе ни се јавите. Кога ќе контактирате со нас преку веб-сајтот, телефон, електронска пошта, и др .. ни обезбеди со вашите лични информации, на пример. Име, презиме, е-мејл адреса, итн .. 2 Како ги користиме вашите податоци? Во секој случај ние не ќе го продаде на податоците собрани за вас на трети лица. Податоците собрани за време на трансакцијата ќе се користи за целите на трансакцијата, вклучувајќи го и преземањето на вашите пари и да ви испрати на нарачаната стока. Вашите податоци може да се праќаат на компанијата поддржува платниот промет, со цел да им наплаќаат на вашата кредитна картичка. Компанијата нема да ги користи овие информации за било која друга цел. Обезбедување на оваа информација е задолжителна ако сакате да се направи купувачите. Податоци кои се собираат автоматски може да се користат да се анализира однесување на корисниците на нашата веб страница, да соберат демографски информации за нашите корисници, или да го персонализирате на содржината на нашите веб-страници. Овие податоци се собираат автоматски за секој корисник. Податоци собрани во текот на конверзација помеѓу Вас и нашите услуги ќе се користи само за да одговорат на вашето барање. Во случај на контрола на Генералниот инспекторат за заштита на личните податоци, вашите податоци може да се направи на располагање на вработените во инспекторатот во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Во случај на прекршување на правилата на нашата услуга, прекршување на законот, или кога се бара од законот, ние може да ги откриеме вашите информации на судските органи. 3.The Како да контактира со вас? Ако сте го направиле купување трансакција на стоки, можете да добивате пораки од нас во врска со вашата трансакција. Ние, исто така може да ве контактираме преку телефон ако имаме важни информации во врска со вашата трансакција. 4 употребата на колачиња ("колачиња") Нашата веб страна може да користи cookies за да го идентификуваат вашиот прелистувач додека користење на нашиот веб, така што ние знаеме која страница за прикажување. Не содржат никакви лични податоци. 5.The Како да се заштити вашите лични информации? Нашите бази на податоци се заштитени од пристап од трети страни. 6.Zmiany нашата политика на приватност. Ние го задржуваме правото да ги менува оваа политика на приватност преку објавување на новата политика на приватност на овој веб-сајт. 7.Kontakt компанијата собирање на податоци: Уметничката галерија Dziupla Стрит. Јован Павле Втори 1Б, 05-870 Blonie, Полска. tel.509417833 Ако имате дополнителни прашања во врска со приватноста, ве молиме контактирајте со нас со користење на контакт форма на контакт страната.
Dzień Babci i Dziadka

Galeria Sztuki DZIUPLA Błonie ul.Jana Pawła II 1B budynek Centrum Kultury tel. 509417833 dojazd>>


Zakupy przyjemnością